Ølfestival Lokomotivvækstedet 2023

Begivenheder

Som noget vi ikke har prøvet før, deltog vi i den årlige ølfestival på Lokomotivværkstedet i København.

Vi deltog som udstiller på Håndbrygger standen, hvor vi præsenterede vores øl på 1. session både fredag og lørdag. Egentlig skulle vi kun være på om lørdagen, men da der ikke var andre, til at udfylde pladsen med øl på flaske, indvilligede vi i at tage denne tørn også. Vi havde 6 forskellige øl med, 10 liter af hver.

Vi blev rigtig godt modtaget af publikum, som syntes vi lavede noget rigtig godt øl. Der var flere gæster som kom igen for at smage flere af vore øl. Lørdag kiggede 3 af øl dommerne, som var bedømmere i  årets konkurrence om det bedste håndbryggede øl, forbi og de roste også det gode  øl vi havde med. (Vi deltog ikke i konkurrencen.)

Fredag stod Peter Thor Christensen og jeg på standen, og lørdag var det Nis Kjer og jeg. Tak til Peter for hjælpen fredag!

Alt i alt var den en god oplevelse.