Udsugning

Uncategorized

Vi arbejder på at lave noget ordentlig udsugning. Der er ret meget damp og varme når vi brygger, hvilket er ret irriterende.

 

 

 

 

 

Dette er for at teste om det fungerede, hvilket det i høj grad gør. Der suges så meget at døre og vinduer skal presses i på grund at et stort undertryk.
Vi har prøvet med damp, som forsvinder omgående. Lørdag d. 22 september skal der brygges, og systemet testes igen. Lyddæmperen gør at det ikke larmer ret meget. Ventilatoren kan suge 600m² i timen, men kan heldigvis reguleres ned med en knap.  Det er meningen at der skal være et udsugningspunkt mere på samme rørsystem, et par meter længere henne. Egentlig ville vi lave en “emhætte” men det vil fylde for meget, måske kommer der en lille plade i toppen øverst i højde med rørene.

Nyt: Udsugning testet ved bryg den 22. september. Var forrygende effektiv, nul damp, meget mindre varme og ingen støj af betydning. Stor success.
Der tilføjes et udsugningspunkt mere 1,6 m længere ude, systemet flyttes ind mod væggen og udsugnings steder vendes udad i stedet.